Lid Worden

1. Lidmaatschap voorwaarden

U kunt lid worden van de OTO als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U bent in het bezit van een auto van minimaal 20 jaar oud. De auto hoeft niet te kunnen rijden als hij bijvoorbeeld in restauratie is. Indien u niet zo’n auto heeft, maar wel bijzonder erin geïnteresseerd bent, kunt u aspirant-lid worden.
  • U woont in Oirschot of een direct daaraan grenzende gemeente.
  • U heeft voldaan aan de contributieverplichting.
  • U heeft een ingevuld inschrijfformulier geretourneerd aan de ledenadministratie. Het bestuur houdt zich het recht voor om nieuwe leden zonder opgave van redenen te weigeren als clublid.

2. Contributie

De contributie is bepaald op € 30,-. Bij inschrijving betaalt u eenmalig € 5,- zodat het totaal eenmalig op € 35,- uitkomt.

3. Inschrijvingsformulier

U kunt in het bezit komen van een inschrijvingsformulier door bijgaand formulier te downloaden en ingevuld te sturen aan de ledenadministratie. Graag per e-mail, maar per post mag ook. Klik hier om het inschrijvingsformulier te downloaden.

4. Wachtlijst

Indien de vereniging op het moment van uw aanmelding uit 125 leden of meer bestaat komt u op een wachtlijst. U bent op dat moment alleen bovengenoemde inschrijfkosten verschuldigd. Deze kosten heeft u niet opnieuw bij het effectueren van uw lidmaatschap.

5. Ledenadministratie

U kunt uw inschrijfformulier sturen aan de ledenadministratie. Hier kunt u ook terecht voor eventuele wijzigingen in uw adres- of autogegevens.

Het adres van de ledenadministratie is:

Old Timers Oirschot
p/a Tom Meerstadt
Castaert 71
5688 PJ Oirschot

Tel 0499-840244 of per e-mail ledenadministratie@oto-oirschot.nl